Hoofddorp: Weer auto in water bij Hoeksteen

Auto te water bij de Hoeksteen bij HoofddorpHoofddorp, 7 augustus – Een personenwagen is woensdagmiddag in het water beland op Hoeksteen. De personenwagen schoot door gladdigheid uit de bocht, botste tegen een tegemoet komende wagen aan, om vervolgens in het water tot stilstand te komen.

De bestuurster kon op eigen gelegenheid de wagen verlaten. De gealarmeerde brandweer hoefde niet in actie te komen. De bestuurster is even gecontroleerd in de ambulance, maar had geen letsel opgelopen.

Beide voertuigen moesten versleept worden. Het wegdek was glad geworden, doordat een voertuig brandstof gelekt had. De gemeente heeft het wegdek gereinigd. Gedurende de afhandeling van het ongeval was Hoeksteen afgesloten voor het verkeer. Hierdoor ontstond een flinke file, omdat deze weg gebruikt wordt als toegangsweg naar Schiphol.

27 Juli ging op exact dezelfde plek ook een auto te water.

Fotografie: Eric van Lieshout, Jan Baaij & Michel van Bergen

 

Hoofddorp: Weer auto in water bij Hoeksteen Hoofddorp: Weer auto in water bij Hoeksteen Hoofddorp: Weer auto in water bij Hoeksteen Hoeksteen  (4) Hoofddorp: Weer auto in water bij Hoeksteen Hoofddorp: Weer auto in water bij Hoeksteen Hoofddorp: Weer auto in water bij Hoeksteen Hoofddorp: Weer auto in water bij Hoeksteen Hoofddorp: Weer auto in water bij Hoeksteen IMG_20130807_164219 IMG_20130807_164248 Auto te water bij de Hoeksteen bij Hoofddorp Auto te water bij de Hoeksteen bij Hoofddorp Auto te water bij de Hoeksteen bij Hoofddorp Auto te water bij de Hoeksteen bij Hoofddorp Auto te water bij de Hoeksteen bij Hoofddorp

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?